Click or drag to resize
DataModelPropertyTData Class
Bevat de waarde en de tekstuele weergave van een eigenschap van een DataModel
Inheritance Hierarchy
SystemObject
  Fsolutions.Fbase.Contracts.BaseModelsDataModelPropertyTData

Namespace: Fsolutions.Fbase.Contracts.BaseModels
Assembly: Fsolutions.Fbase.Contracts (in Fsolutions.Fbase.Contracts.dll) Version: 1.4.330.0
Syntax
C#
public class DataModelProperty<TData>

Type Parameters

TData
Het datatype van de eigenschap. (integer, string, decimal, boolean, enz...)

The DataModelPropertyTData type exposes the following members.

Constructors
Properties
  NameDescription
Public propertyTekst
De tekstuele representatie van de eigenschap 'Waarde' voor eigenschappen waarbij het veld 'Waarde' een ID bevat. Het veld 'Tekst' bevat in dit geval de bijbehorende naam van het ID. (Bijvoorbeeld: Waarde=OrganisatieID, Tekst=OrganisatieNaam)
Public propertyWaarde
De waarde van de eigenschap
Top
See Also